De cryptovalutamarkt leed maandag verlies, doordat traditionele aandelenmarkten sterk kelderden

Dit kan te maken hebben met nieuwsberichten dat grote banken betrokken waren bij witwasverrichtingen. Bitcoin Evolution liet zien dat het op korte termijn mogelijk geen verdere verliezen lijdt. VeChain sloeg in het weekend om van bullish naar bearish momentum. Dogecoin bleef bearishness vertonen.

Hoewel de prijs de afgelopen twee weken rond de $ 230 is gebleven, toonde OBV aan dat het actief tegen een vaste koers (paars) werd gekocht

Een ander ding om op te merken is dat de daling van maandag een prijsdaling veroorzaakte die waarschijnlijk niet werd ondersteund door een verkoopvolume dat zou duiden op verdere grote verliezen. Terwijl de prijs daalde van $ 225 naar $ 208, registreerde OBV gelijke dieptepunten (geel).

Het is dus waarschijnlijk dat BCH meer dan $ 200 zou houden , gebaseerd op kopers die zich ophopen na het einde van de neerwaartse trend van half augustus tot de daling van begin september (wit) op de OBV.

VeChain leek vorige week een opwaartse trend te hebben geïnitieerd , zoals te zien is op de Aroon-indicator. De Aroon Up (oranje) bleef ruim boven Aroon Down (blauw) maar dat sloeg om tijdens het weekend.

VET vertoonde een momentum naar beneden na de meest recente daling en zou weerstand moeten terugwinnen op $ 0,0135 om tekenen van bullishness te tonen

Het volgende niveau van ondersteuning voor beroepsonderwijs en -opleiding ligt in de regio van $ 0,11 als de zone van $ 0,0125 verloren gaat.

VeChain kondigde een paar dagen geleden aan dat het de enige blockchain-technologieleverancier zou zijn in de China Animal Health and Food Safety Alliance nadat hij lid was geworden als een van de raadsleden.