ModiHost’s token til at gå live på HitBTC, den førende europæiske Bitcoin-børs

HitBTC blev grundlagt i de tidlige stadier af blockchain-vækst, hvilket gjorde det til en af ​​de mest dybt rodfæstede og pålidelige udvekslinger i branchen. HitBTC-udveksling er det største marked for spothandel i branchen med over 800 handelspar og 500+ spotinstrumenter understøttet, herunder Bitcoin Era, Ethereum, EOS, Litecoin, Tron og andre.

Med ord fra ModiHost CEO Stephan Radwitz

” HitBTC er en autoritet i blockchain-verdenen, og vi er stolte over at blive en del af denne troværdige familie. Dagens meddelelse vil hjælpe med at øge handelsvolumen på ModiHost’s token kraftigt, da vi samarbejder med den førende europæiske bitcoin-børs, HitBTC. På trods af at dette år er særligt vanskeligt for turistindustrien, fortsætter ModiHost med at udvide og nå de vigtigste milepæle ”

For kun to uger siden meddelte Mohad diHost tilgængeligheden af ​​sit minimums levedygtige produkt, da det med succes ombord på mere end 60 hoteller i fem lande: Frankrig, Italien, Spanien, UAE og Indien.

I stedet for at tvinge hoteller til at købe og holde tokens kan ModiHost i stedet for låne tokens fra private udlånspuljer til at dække driftsgebyrer. Pooloperatører skal indstille gebyret, de opkræver hoteller, lavt nok, så deres tokens udlånes ofte, men også høje nok til at sikre, at gebyrer giver tokenhaverne en konkurrencedygtig belønning, mens de også efterlader tilstrækkelig fortjeneste for sig selv. Det innovative pool-system fungerer muligvis også som en ekstra indkomstskilde for disse indehavere.

Poolmekanismen har flere fordele: den tilskynder tokenholdere til at blive aktive deltagere i ModiHost-økosystemet, den giver tokenholdere mulighed for fuldt ud at drage fordel af værdien af ​​deres tokens og incitamenter alle involverede parter til at fremme ModiHost, da deltagelse yderligere tilpasser indehaverenes interesser med vedtagelsen af ​​platformen.

Efter at have været live på HitBTC, forventer ModiHost at øge tiltrækningen af ​​platformen for dem, der ønsker at handle tokens. Denne præstation giver også ModiHost-communitymedlemmer mulighed for regelmæssigt at indsamle information om kryptoaktivet og dets konkurrenter fra en separat, pålidelig kilde.

Om ModiHost

ModiHost , et hotelstyringssystem , udnytter AI’s magt til at tage gæstfrihedssektoren til det næste trin i dens udvikling ved at bruge AI til at køre hoteller mere effektivt end nogensinde før. Takket være AI-teknologi opretter Modihost en ad-hoc kundeprofil, der får gæsterne til at føle sig specielle ved at forudsige deres behov og opførsel og automatisk foreslå tjenester, hvilket gør det muligt for hoteller at øge deres salg med op til 25%, mens de forbedrer kundeoplevelser. Derudover fjerner det forældede procedurer, reducerer gentagen arbejdsbyrde og øger medarbejdernes effektivitet, hvilket resulterer i lavere omkostninger.

Om HitBTC

HitBTC er en kryptobørs med over 800 handelspar. Platformen blev oprettet i 2013 og tilbyder udveksling, depot og andre relaterede tjenester. HitBTC tilbyder en række API’er som REST, WebSocket, FIX API. Børsen UI blev udviklet til at imødekomme behovene hos de mest krævende og sofistikerede handlende. Brugere kan drage fordel af konkurrencedygtige handelsgebyrer via HitBTCs handelsgebyrsystem.